Kedves Barátunk!

Szeretettel köszöntjük! Célunk az, hogy naprakészen tájékoztassuk Önt a legújabb keresztyén könyvekről, akciókról és eseményekről. A hírlevél semmilyen vásárlásra Önt nem kötelezi, s ha a jövőben nem kívánja megkapni, bármikor leiratkozhat róla.

Bízunk benne, hogy hasznos információkat tudunk Önnek nyújtani, és így személyes életében, szolgálatában segíteni tudunk. A CLC Könyvesboltok küldetése, hogy a keresztyén média - könyvek, zenék, ajándéktárgyak - segítségével az emberek megismerjék Istent és vele személyes kapcsolatba kerüljenek. Hisszük, hogy a leírt szónak, gondolatnak olyan ereje van, mely képes életeket megváltoztatni, és így Isten Királyságát építeni. Ez egy olyan ügy, amelyben szívesen együttműködünk mindenkivel, aki Úrnak vallja Jézus Krisztust.

Üdvözlettel:

CLC Keresztyén Könyvesboltok
* kitöltése kötelező

A CLC Keresztyén Könyvesbolt az itt megadott információkat kizárólag arra fogja használni, hogy kapcsolatban legyen Önnel, illetve hírleveleken keresztül tájékoztassa Önt. Kérjük, jelölje be, milyen módon szeretne híreket kapni tőlünk!

Email Marketing Powered by MailChimp